Inloggen    Zoeken    Home    Contact

 

 • Horeca Vlaanderen krant

  header krant bis

  De Horeca Vlaanderen Krant is het officiële vakblad van Horeca Vlaanderen en verschijnt 10 keer per jaar telkens op 19.500 exemplaren. Hier kan u de laatste edities nalezen.

  Meer Lezen

 • Horeca Echo

  cover echo bis

  De Horeca Echo is het juridisch vakblad van Horeca Vlaanderen en is exclusief voor onze leden. De Echo valt 10 keer per jaar in de bus en behandelt alle relevante juridische thema's. Hier kan u de laatste Echo's in PDF downloaden. Voor een overzicht van alle artikels kan u terecht op onze 'wetgeving' pagina.

  Meer Lezen

 • Starters

  U droomt ervan om ooit een horecazaak te starten of uw plannen zijn reeds heel concreet? Hier vindt u alle informatie voor een succesvolle start

  Meer Lezen

 • HACCP Gids  Om een horecazaak uit te baten moet u in regel zijn met de hygiënewetgeving. Hier vindt u de HACCP gids terug, de gids voor de invoering van een autocotrolesysteem in de horeca. Download hier de gids (PDF) of vraag de gedrukte versie aan via het contactformulier.

 • Brochures en Checklists

  Tips om energie te besparen of voedselverlies tegen te gaan? Inspiratie nodig om uw zaak kindvriendelijker te maken? Om u als ondernemer optimaal te informeren voorzien we en ruim aanbod aan informatieve brochures.

  Meer Lezen

 • Diverse

  letters-2187263_1920

   

  Horeca Vlaanderen voert een open communicatie en heeft een actief persbeleid. Hier vindt u een overzicht van de laatste persberichten en kan u het jaarverslag inkijken.

  Meer Lezen

Onze structurele partners

   CombinatielogoVLAIO   Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia database  TEL_business_pos_WitAchter_WEB