ACADEMY

Food & Beverage berekening by app


Een duidelijk zicht op de F&B kosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die u hiermee helpen.

Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke Food & Beverage kosten.  Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Met praktische oefeningen en tips leert u over de waste factor en gaat u aan de slag om uw eigen receptenfiches op te stellen.

Wat gaat u leren

  • Hoe u via een tool een complete analyse maakt van uw F&B-kost
  • De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten
  • De F&B kosten van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze
  • Hoe de verkoopwijze en betaalwijze in uw zaak de kosten beïnvloedt

Docent

Culinair Ideeënburo (Dany D'Hollander)

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 9u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.