ACADEMY

Afbeelding menu engineering

 

Menu engineering, analyseer je menukaart voor meer rendement

 

Je menukaart is je voornaamste bron van inkomsten. Maar op het ene gerecht heb je natuurlijk een hogere marge dan op het andere. Dit is de ideale tijd om eens kritisch naar de samenstelling van je menu te kijken. Verkoop je nog de juiste gerechten? Aan de beste prijzen? Een euro meer of minder, is dat een goed idee?  

Tijdens deze online training neemt Dany D’hollander het woord. Dany is onze expert als het over getallen gaat. Hij laat je zien hoe je via de juiste opstelling van je menukaart meer kan verdienen. Na deze webinar kan je zelf aan de slag gaan met Guidea-app. Zo kan je heropstarten met een meer rendabel menu!

Op het programma:

  • Het belang van een goede analyse
  • Wat is je menusamenstelling?
  • Je menukaart analyseren aan de hand van 4 principes
  • Hoe de Guidea-app je hierbij kan helpen

Wenst u het webinar opnieuw te bekijken, dat kan via deze link.
Of wenst u enkel de presentatie nogmaals door te nemen, klik hier.