Horeca academie online: Heropstarten met de juiste foodcost
Dinsdag 28 april om 14u organiseerde Horeca Academie samen met Horeca Forma een gratis webinar, deze keer met als onderwerp:
Heropstarten met de juiste foodcost
In deze sessie vertelt onze foodcostexpert wat je nu kan doen om straks bij de heropening je rendement op peil te houden. Je krijg antwoorden op vragen als;
- hoe bereken je je foodcost?
- welke tools kan je daarvoor gebruiken?
- welke margedoelstellingen stel je voor een gerecht?
- tips voor de heropstart
- management, de nieuwe culinaire vakterm in 2020
Na de sessie heb je de mogelijkheid om via de Q&A nog vragen te stellen aan de docent.
Wenst u het webinar opnieuw te bekijken, dat kan via deze link.
Of wenst u enkel de presentatie nogmaals door te nemen, klik hier.
Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de sectorale vormingsorganisatie Horeca Forma & de Horeca Academie van Horeca Vlaanderen.