HA-Banner-Algemeen

Etikettering

Wettelijke verplichtingen en praktijkgerichte tips

De etiketteringswetgeving is gedetailleerd, complex en jammer genoeg niet gebundeld in één makkelijk leesbare tekst. In deze infosessie maken we je wegwijs in alle wettelijke etiketteringsverplichtingen. Wil je starten met een automaat van voorverpakte voedingsmiddelen, is een etiket verplicht als je zelfgemaakte confituren aanbiedt in je zaak? Al deze vragen alsook het berekenen van de voedingswaarde, het gebruik van afbeeldingen en foto’s… komen aan bod. Kortom, na het volgen van deze opleiding kan je jouw producten correct etiketteren.

Nadien ontvang je een opleidingsattest en een Excel-tool voor berekening van de voedingswaarde.

Docenten

Elke Debou is een voedingsdeskundige. Ze is gespecialiseerd in etikettering en kent de wetgeving door en door.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd via Zoom en duurt 2,5 uur.
Hiervoor moet je op voorhand niets installeren.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Horeca Academie: Etikettering

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.