ACADEMY

Op naar een duurzame horeca anno 2020

Met hulp van een gestructureerd praktisch kader.

De overschakeling naar duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel onze meest winstgevende uitdaging. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken.
Als we dat doen, dan kan u meer geld verdienen door minder te werken!

Duurzaamheid is zonder twijfel de meest hot topic in de hedendaagse maatschappij. Wij als horecaondernemers worden daarbij met de neus op de feiten gedrukt, want wij voeden de
gemeenschap en er wordt van ons verwacht dat we gezond eten en drinken aan de mensen geven. Maar, als we dat lucratief willen aanpakken, dan is het kader waarop we werken veel breder dan enkel die voeding en dranken. Precies dat gestructureerd kader zal ons helpen om niet alleen te overleven, maar ook rendabeler te zijn met meer efficiëntie, minder kosten, meer opbrengsten én meer tijd voor onszelf en de medewerkers. Dit kader geeft ons ook de zuurstof om de omschakeling stap per stap aan te
pakken, zonder geld te verliezen.

Vanuit vijf invalshoeken biedt het duurzaamheidsfundament een overzichtelijk te volgen to do lijst, die elke ondernemer op maat van zijn bedrijf kan invullen en uitvoeren.

Docent

Guido Francque is een ervaringsdeskundige. Hij is 50 jaar actief in de horeca en reeds 15 jaar geleden zette hij de stap naar duurzaamheid in de horeca. Hij weet u een gestructureerd fundament mee te geven waarop u uw eigen duurzaamheidsfilosofie kunt uitbouwen. Hij illustreert dit met uit de praktijk genomen praktische voorbeelden.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Op naar een duurzame horeca anno 2020