ACADEMY

Houdbaarheid van bereide gerechten en impact van verpakking op de smaak


Tijdens de coronacrisis hebben meer en meer horecazaken hun klanten verwend met afhaalgerechten.

Deze gerechten moeten niet alleen bereid worden volgens de normale hygiënevoorschriften, maar de houdbaarheid moet ook gegarandeerd worden ten huize van de consument. Verpakking speelt hierbij een belangrijke rol.

  • Hoe kies je als cateraar of restaurantuitbater de juiste verpakking voor jouw producten?
  • Laat je je daarbij ook leiden door het duurzaamheidsaspect?
  • Kies je voor een verpakkingsmateriaal dat weinig of geen impact heeft op de smaak van het product?

Tijdens deze korte webinar wordt het belang van verpakking voor de houdbaarheid van verpakte producten of afhaalgerechten onder de loep genomen.

Docenten

Inge Dirinck is technologisch adviseur bij SENSTECH. Via smaaktesten en instrumentele technieken probeert ze de smaak van voedingsmiddelen en ingrediënten te doorgronden. Ze adviseert voedings- en verpakkingsbedrijven in het kader van product- en procesinnovaties en begeleidt bedrijven naar succesvolle smaakinnovaties.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd via Zoom en duurt 1 uur.
Hiervoor moet je op voorhand niets installeren.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die je wenst te volgen en schrijf je in.

Horeca Academie: Houdbaarheid van bereide gerechten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.