ACADEMY

Foodcost analyse

Dit is de vervolgopleiding van Food & beverage berekening by app.

Meten is weten. Het is belangrijk om te weten hoe uw omzet tot stand komt. En afhankelijk van de amenstelling van uw omzet zijn ook uw kosten anders. Via analyse van uw eigen zaak, op productie niveau, en de markt om u heen leert u om beter te kunnen anticiperen in plaats van simpelweg te ondergaan.

Door het analyseren van gemaakte berekeningen en behaalde resultaten leer je:

• De behaalde resultaten te meten tegen de “kengetallen” van een horecabedrijf.
• Werken met een boordtabel voor uw onderneming (keuken/ dranken)
• Welke essentiële KPI getallen u kan gebruiken
• Bestelsysteem binnen uw onderneming
• Uurroosters opmaken met een “gecontroleerde” personeelskost
• Zelf een SWOT analyse maken van uw bedrijf (of een onderdeel ervan)
- Wat betekent SWOT
- De SWOT’s van je concurrenten al gemeten

Docent

Dany D’Hollander is een vakexpert uit de horecawereld.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 13u30 - Einde 17u30

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Foodcost analyse