ACADEMY

Bewegende beelden maken voor sociale media met de smartphone

We weten dat sociale media een steeds belangrijker kanaal geworden is voor bedrijven om promotie te voeren. Video vormt daarin een grote drijvende kracht.
Tegenwoordig heeft ook iedereen zijn smartphone steeds op zak en de camera's daarin zijn meestal van een superieure kwaliteit. U heeft dus niet veel extra meer nodig om mooie beelden te maken. Veel mensen denken dat deze camera's een vorm van “Spielerei” zijn. Maar wist u dat u met uw smartphone écht professionele resultaten kan boeken, ook voor social media?

Inhoud

Tijdens deze halve dag leren we werken met de apps op onze smartphone of tablet om daarmee content te maken die op onze sociale media kanalen gebruikt kan worden. We exploreren een aantal van deze apps en leren met hen werken om video’s, tekstanimaties, geanimeerde GIFs... te maken.

Doelgroep

Ondernemers, marketing-, communicatie-professionals

Docent

Fernando Pauwels is zaakvoerder bij Motion in Sync, een bedrijf dat vooral Brandowners helpt hun visuele communicatie in het oog te laten springen, door het maken van allerhande bewegende beelden die een sterk verhaal vertellen. Daarnaast is hij vaste huisdocent bij Catena Company, het grootste Adobe Certified Training Center in België.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 13u30 - Einde 17u30

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.