Nieuw: Gratis en eenvoudige actualisering van ondernemingsgegevens (KBO) met Myenterprise.be

Om uw ondernemingsgegevens in de KBO databankt gemakkelijker te updaten is er een nieuwe toepassing ter beschikking. 'My Enterprise' geeft u als ondernemer of uw gevolmachtigde rechtstreeks en op een gebruiksvriendelijke manier toegang tot de gegevens van uw zaak in de KBO.

kbo_logo_nl_h55px

Op vraag van de FOD Economie bezorgen we u onderstaande informatie betreffende de lancering van de website www.myenterprise.be.

Sinds 2003 zijn alle identificatiegegevens van alle ondernemingen (zelfstandigen, rechtspersonen, verenigingen en overheidsdiensten) gebundeld in een centrale, door de FOD Economie beheerde databank, de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).  Naast de identiteitskaart van elke onderneming biedt de KBO, als authentieke bron, alle informatie voor overheidsinstanties en privéinstellingen maar ook voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare onderneming. Juiste en geactualiseerde informatie in de KBO geeft een positief imago aan uw onderneming en zorgt voor een vereenvoudiging van heel wat noodzakelijke administratieve stappen. Om boetes, onontvankelijkheid van rechtsvorderingen, het mislopen van subsidies of kredieten … te vermijden hebt u er alle belang bij correct ingeschreven te staan in de KBO.

Gratis en eenvoudige actualisering van ondernemingsgegevens met Myenterprise.be

Om de gegevens gemakkelijker te updaten, stelt de KBO een nieuwe toepassing ter beschikking. Deze toepassing, My Enterprise, geeft u als ondernemer of uw gevolmachtigde rechtstreeks en op een gebruiksvriendelijke manier toegang tot de gegevens van uw zaak in de KBO. Een aantal van die data kan u zelf 24/24, overal en gratis beheren. Een regelmatige en snelle update van uw gegevens is nooit zo eenvoudig geweest.

U kan aanmelden via http://myenterprise.be/my_enterprise/

Een informatiefolder kan u hier downloaden (PDF)