Horeca Vlaanderen op Horeca Expo

Plant u dit jaar een bezoek aan Horeca Expo te Gent? Passeer dan zeker even langs de stand van Horeca Vlaanderen. U vindt ons terug aan de ingang van de grote hall (standnummer 1000). 

DSC_0320.JPG

Informatie
U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod aan brochures en publicaties. De HACCP-gids is gratis ter beschikking. Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen.

Brouwerijcontracten
Sinds vorig jaar is er een gedragscode voor brouwerijcontracten van kracht. Bezorg ons op de beurs een kopij van uw contract, onze juristen kijken nadien gratis voor u na of aan alle afspraken werd voldaan. U kan ons uw brouwerijcontract ook steeds bezorgen via info@horeca.be.

SABAM
Leden van Horeca Vlaanderen genieten jaarlijks van een korting van 10% op hun SABAM-factuur. Heeft u de korting dit jaar nog niet aangevraagd? Breng een kopie van uw factuur mee en wij zorgen voor de terugbetaling.

Toegangscodes
Heeft u nog geen toegangscode voor Horeca Expo? Wij hebben er nog een aantal ter beschikking. Leden kunnen ze aanvragen via info@horeca.be (maximum 2 per onderneming). Vermeld duidelijk uw naam, de naam van uw zaak en uw lidnummer.

Fast-Lane
Op vertoon van uw lidkaart of deze Horeca Flash kan u gebruik maken van de snelle VIP-ingang rechts in de entreehall. Zo verspilt u geen kostbare tijd in de wachtrij. Opgelet: u dient op voorhand nog wel te registreren met een toegangscode.

Startersopleidingen
Dagelijks organiseren we opleidingen voor starters. Alle informatie vindt u hier.

Horeca Vorming Vlaanderen
Naar goede gewoonte delen we onze stand met Horeca Vorming Vlaanderen. Naast de opleidingen die Horeca Vlaanderen u aanbiedt via de Horeca Academie is er ook een ruim aanbod aan horecagerelateerde opleidingen van Horeca Vorming Vlaanderen. Deze opleidingen zijn gratis voor werknemers uit paritair comité 302 en voor werkgevers wiens werknemers hier ook gebruik van maken.

 

Tekengebied 1

v