Donderdag date-dag in uw zaak?

Een relatie moet je koesteren maar in elke relatie kan het al eens wat minder goed gaan. Voor veel relaties kan een beetje meer tijd en aandacht voor elkaar al wonderen doen. Daarom lanceerde Vlaams Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, dhr. Jo Vandeurzen, de campagne “Maak van donderdag date-dag en blijf ook met je partner de beste vrienden”.

donderdagdatedag

 

 

 

De overheid kan niet letterlijk zelf de kaarsjes komen aansteken. Met deze campagne willen ze koppels wel met een positieve boodschap een duwtje in de rug geven. Het is belangrijk dat mensen beseffen dat ze tijd vrij moeten maken voor elkaar en dat ze met hun vrienden en familie of, waar nodig, met professionals durven spreken over eventuele relatieproblemen.

 

Uw horecazaak, de ideale plek voor een date?

Hoe koppels willen investeren in hun relatie, is voor iedereen anders. Maar we willen donderdag date-dag introduceren als een nieuw gegeven, een vast concept in de hoofden van de mensen. Meer mensen die samen daten, daar kan u alleen maar beter van worden. Want waar kan je als koppel even tijd maken voor elkaar zonder geconfronteerd te worden met de huishoudelijke taken? Waar kan je eens heerlijk genieten van een lekker glas, een heerlijk bord of een zacht bed. En gaat praten dan ook niet net iets gemakkelijker?

 

 

Wat kan u doen?

  • Geef koppels een extra duwtje in de rug om donderdag date-dag in uw zaak te vieren. Creëer een donderdag date-dag aanbod. Dit kan gaan van een speciale menu, over een gratis drankje, een klein extraatje, … Hier bent u volledig vrij in.
  • Hang de affiche die u in de Horecakrant van november vindt op een zichtbare plek in uw zaak om bekend te maken dat u een donderdag date-dag aanbod heeft.
  • Gebruik #donderdagdatedag in uw communicatie rond uw aanbod.
  • Klanten die selfies nemen op donderdag date-dag? Moedig hen aan deze te delen op Facebook of Twitter met de #donderdagdatedag en #(naam van uw eigen zaak).

 

Deze campagne geeft op een ludieke manier enkele tips en wordt gelanceerd via Facebook, radio, advertenties en affiches. Het thema en de campagne zullen ook aan bod komen in een aantal programma’s op radio en TV. Neem een kijkje op de website www.tijdvoorjerelatie.be en de Facebookpagina.

donderdagdatedag