ACADEMY

Roadshow Energievriendelijke Horeca: Verlaag uw energiekosten met kleine inspanningen!

Energie is naast de personeelskost de tweede grootste kost van een ondernemer. Met deze roadshow leert u waar u gemakkelijk kan besparen in uw zaak en worden er concrete quick wins voorgesteld. Een energiedeskundige, gespecialiseerd in screenings van KMO’s, geeft tal van eenvoudige en goedkope tips & tricks waarmee uw energiefactuur zal dalen.

Horeca Vlaanderen heeft een voordelig aanbod van energiebesparende maatregelen samengesteld dat zeer eenvoudig te installeren is. Op minder dan twee jaar tijd verdient u met de besparing de aankoopkost terug en maakt u winst ten opzichte van uw voorgaande situatie. Ook interessant voor huurders dus!

De lokale overheid licht tot slot toe welke ondersteuning zij kunnen bieden aan de horecazaken uit de regio. Denk maar aan subsidies en begeleiding.

Docenten

Willem Beeck is de energieconsulent van Horeca Vlaanderen en coördineert het project Energievriendelijke Horeca. Hij is de bruggenbouwer tussen de moeilijke energiematerie en de horecaondernemers.

Michaël Deneve heeft meer dan 20 jaar ervaring in de energiesector. Hij is zaakvoerder van Denercon en doet jaarlijks verscheidene energieaudits en haalbaarheidsstudies voor de toepassing van duurzame energieproductie voor de industrie en KMO’s.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.

Logo_EnergievriendelijkeHoreca v2