ACADEMY

LinkedIn als boost voor jouw horecazaak

1. LinkedIn als boost voor jouw horecazaak - deel 1

De digitale transformatie zet zich door in heel wat sectoren en heeft de manier waarop we ons als bedrijf profileren 180° gewijzigd, ook in de horeca. Ondernemingen die hiermee aan de slag gaan in hun marketingstrategie, kunnen een inhaalbeweging maken en zelfs een voorsprong nemen op hun concurrenten. Leer in deze webinar hoe je van LinkedIn een bondgenoot maakt en hoe je nieuwe klanten kan aantrekken.

Inhoud

  • Wat is LinkedIn precies (inclusief facts & figures)
  • Waaruit bestaat het complete LinkedIn-profiel?
  • Wat is het verschil met een openbaar LinkedIn-profiel?
  • Hoe zet ik mijn eerste stappen op dit platform?
  • Wat zijn de do’s-and-don'ts?
  • Hoe bespeel ik de algoritmes van LinkedIn en boost ik maximaal mijn populariteit?
  • Hoe kan ik online nieuwe klanten aantrekken?
  • Q & A
2. LinkedIn als boost voor jouw horecazaak - vervolg webinar - deel 2

U moet deel 1 gevolgd hebben om aan dit webinar te kunnen deelnemen.

Inhoud

  • Het persoonlijk profiel vs de bedrijfspagina
  • Hoe maak ik een complete bedrijfspagina aan en uit welke onderdelen bestaat ze?
  • Hoe moet ik me organiseren om het maximum uit mijn bedrijfspagina te halen?
  • Welke content werkt op LinkedIn?
  • Hoe bespeel ik de algoritmes van LinkedIn en boost ik maximaal mijn populariteit?
  • Q & A

Docent

Tom Baeten is reeds 25 jaar actief in B2B sales- en marketing en een notoriteit op het vlak van LinkedIn in België. Tom is sinds het prille begin een actieve gebruiker van het LinkedIn-platform en sinds jaren is dit platform uitgegroeid tot een van zijn belangrijkste werktools. Als autodidact leert hij je op een zeer praktische manier de tips en tricks om van dit platform ook voor jou een bondgenoot te maken die je helpt bij de ontwikkeling van je business.

Praktische gegevens en inschrijven

De sessie wordt online georganiseerd via Zoom. Hiervoor moet u op voorhand niets installeren.

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.
Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.