ACADEMY

Licht uw onderneming door: Tips en tricks om uw zaak te verbeteren

Deze opleiding is ondertussen een evergreen in het aanbod van de Horeca Academie. Onder het motto ‘Meten is weten’ krijgt u een hele namiddag tips en tricks om uw zaak te verbeteren. De dcoent kijkt hierbij door een financiële bril en bespreekt en leert hoe uw zaak te analyseren.

Tijdens de workshop duidt hij aan welke kerncijfers u in ’t oog moet houden en er wordt heel concreet gekeken waar u eventueel verbeteringen in uw zaak kan aanbrengen. Op het einde van de opleiding zullen begrippen als foodcost en strategische prijszetting u niet meer vreemd zijn.

Een absolute aanrader voor iedere uitbater van een eetgelegenheid! Zij die wensen kunnen zich nadien inschrijven voor een of meerdere vervolgopleidingen bij Horeca Vorming Vlaanderen, zoals de module ‘Restaurantbeheer’, ‘Financieel beleid’ en ‘Hoe bereken ik mijn foodcost?’. Deze opleidingen zijn ook kosteloos én toegankelijk voor horeca-werkgevers met een RSZ-nummer.

Docent

Daan Van Thiel heeft een lange ervaring opgebouwd in de horecasector. Zo werkte hij op het F&B-bureau van de Hilton Groep waar hij food- en beveragecijfers analyseerde en zo richting gaf aan het beleid.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.