ACADEMY

Kostprijsberekening van dranken in Drongen

Horeca Academie organiseert kostprijsberekening van dranken, waarbij we de marge van uw dranken onder de loep nemen, oftewel de beveragecost.
Een goed samengestelde drankenkaart kan de omzet van je zaak sterk beïnvloeden.

Denk bijvoorbeeld aan ‘homemade’ dranken, die ontzettend populair zijn en een grote marge opleveren.
 In deze opleiding leert u hoe u uw drankenkaart evenwichtig kan samenstellen en krijgt u handvaten om de marge op uw dranken te berekenen én te optimaliseren.

Docent

Dany Dhollander reisde na zijn opleiding Hotelmanagement de wereld rond als consultant voor diverse bedrijven in de voedingssector. Nu concentreert hij zich op het geven van opleidingen aan de horecasector met de focus op kostprijsberekening.

Praktisch

Dinsdag 26 maart

Aanvang 14u – Einde 17u

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.