ACADEMY

Duurzaam HR beleid

“Gemotiveerd en bekwaam personeel is te kostbaar om het personeelsbeleid aan het toeval over te laten.” Deze opleiding is bedoeld voor werkgevers in de horeca die de eerste stappen willen zetten in een duurzaam HR-beleid.

We vertrekken  vanuit de eigen ervaringen van de deelnemers. Die toetsen we aan wetenschappelijke kennis over feedback. We analyseren concrete werksituaties en bespreken de aanpak.

Hoe horecamedewerkers motiveren? Of beter… hoe kan ik de context aanpassen zodat de medewerkers gemotiveerd blijven? Welke handvatten kan ik gebruiken om medewerkers in mijn team of organisatie in beweging te krijgen voor veranderingen? In deze opleiding bekijken we welke hefbomen je kan inzetten om de motivatie van medewerkers te stimuleren of te behouden.

Over feedback is al veel verteld, maar niet alles is even juist. Hoe kan feedback bijdragen om tot gedragsverandering te komen? Hoe zetten we feedback in in een leerproces? Wat als iemand er de kantjes afloopt? En hoe zit dat nu met die informele feedbackomgeving? 

Docent

Petra Lebeau heeft een diploma als assistent in de psychologie. Ze volgde daarnaast nog de Masterclass HRM en de opleiding Publiek Management. Als trainer en coach ontwikkelt en begeleidt zij mensen om hun leiderschaps-, communicatie- en trainersvaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.