ACADEMY

Digitale toepassingen voor logies: Facebook, LinkedIn en Instagram als motor van uw bedrijf

De evolutie van technologie en zijn digitale toepassingen is niet meer te stoppen en versnelt bovendien nog steeds. Denk maar aan de manier waarop Facebook en reviewsites de laatste jaren uw bedrijfsvoering hebben beïnvloed. Ook in uw logiesbedrijf spelen digitale applicaties dus een cruciale rol, zowel voor uw klanten, als voor uw personeel.

In deze opleiding gaan we dieper in op het gebruik van Facebook, LinkedIn en Instagram om uw bedrijfsvoering naar een volgend niveau te tillen. U krijgt er antwoord op volgende vragen:

  • Hoe kan ik deze sociale mediakanalen gebruiken om mijn werking te optimaliseren?
  • Hoe kan ik via deze kanalen meer boekingen genereren?
  • Hoe kan ik via LinkedIn personeel rekruteren?

En wat zijn vervolgens de mogelijkheden nadat u data via sociale mediakanalen hebt verzameld? Wat zijn uw rechten als ondernemer? Wat kan u met deze data doen en wat mag niet? De lesgever brengt hierin duidelijkheid.

Tot slot geeft de docent een overzicht van de manier waarop u de reviews over uw hotel kan monitoren en hoe u hierop kan/moet reageren.

Een aanrader dus voor elke logiesuitbater die meer wil inzetten op digitale bedrijfsvoering! 

Docent

Stijn Martens is een online marketing expert, verbonden aan het project De Digitale Versnelling van Telenet Business. Hij helpt dagelijks bedrijven op weg om te transformeren in de digitale revolutie. De ideale persoon om al uw prangende digitale vragen te beantwoorden!

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.

Logo_DeDigitaleVersnelling