ACADEMY

De toepassing van de nieuwe privacyregels in horeca: GDPR in 10 stappen

Dit voorjaar trad de befaamde ‘GDPR-wetgeving’ (General Data Protection Regulation) in voege. Deze Europese wetgeving bepaalt de manier waarop bedrijven met persoonsgegevens moeten omspringen, en bovendien hangen er bij inbreuken zware sancties aan vast.

Ook uw horecabedrijf zal zich in regel moeten stellen met deze nieuwe wetgeving, want ook u verzamelt en bewaart persoonsgegevens, denk maar aan de namen van uw klanten, adresgegevens, kredietkaartgegevens, dieetvereisten, enzovoort.

In het voorjaar organiseerden we reeds verschillende infosessies over deze nieuwe Europese wetgeving. Nu de sectorspecifieke richtlijnen werden gepubliceerd kunnen we u nog meer concreet op weg helpen. Op moment van druk van deze brochure zijn deze praktische richtlijnen nog niet goedgekeurd door de privacycommissie. Deze richtlijnen en documenten helpen u om u vlot in regel te stellen en de bijkomende administratie en kosten zo hard mogelijk te beperken.

De lesgever overloopt in tien concrete stappen wat u moet doen om in regel te zijn met de gdpr-wetgeving. Bovendien ontvangt u ter plaatse de modeldocumenten, waardoor u de volgende dag reeds concrete stappen kan zetten.

Docent

Wouter D’hont is een gecertificeerd ‘Data Protection Officer’. Hij heeft praktijkervaring in heel diverse sectoren, waar hij onderneming screent en adviseert. Daarnaast heeft hij ook al tal van ondernemingen en sectoren begeleid door het geven van praktijkgerichte opleidingssessies.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

 

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.