ACADEMY

Arbeidsrecht voor horeca: Wegwijs in de sociale wetgeving van de horecasector

Kent u de verschillen tussen een deeltijdse werknemer, een extra, een flexijobber en een student? Krijgt u het benauwd wanneer u een nieuwe werknemer moet aanwerven? En weet u hoeveel een werknemer precies kost? Of vertrouwt u blindelings op een sociaal secretariaat om uw lonen te berekenen?

In deze drie uur durende opleiding krijgt u een basisopleiding arbeidsrecht, specifiek gericht op onze sector. Daarnaast staan we stil bij de invoering van de geregistreerde kassa en de begeleidende maatregelen.

Docent

Dave Danckaerts is sociaal jurist bij Horeca Vlaanderen en geeft in die functie adviezen inzake arbeidstijdenregeling, sociale inspectie, gelegenheidsarbeid, enzovoort.

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is kosteloos voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.