ACADEMY

Arbeidsrecht voor horeca: Wegwijs in de sociale wetgeving van de horecasector

Kent u het verschil in arbeidsvoorwaarden tussen een deeltijdse werknemer, een extra, een flexijobber en een student? Weet u wanneer uw personeelsleden recht hebben op inhaalrust? Of rekent u volledig op uw sociaal secretariaat om uw personeelskosten te beheren? Toch kan u maar beter zelf op de hoogte zijn van de belangrijkste regels in de sociale wetgeving, aangezien u de eindverantwoordelijke bent voor de uitbetaling van een correct loon aan uw medewerkers en het respecteren van de arbeidsregels.

Daarnaast voerde de regering in januari 2016 de geregistreerde kassa in, gekoppeld aan een aantal begeleidende maatregelen voor de horecasector. In deze opleiding krijgt u een update van deze maatregelen, zoals de regels voor het tewerkstellen van flexijobbers en de toepassing van de voordelige overuren.

Lies Denolf van Groep ADMB maakt u wegwijs in de sociale wetgeving, waardoor u uw personeelsbeleid kan optimaliseren.

Docent

Lies Denolf is juridisch adviseur bij ADMB Sociaal Bureau en volgt de sociale wetgeving en de ontwikkelingen rond de begeleidende maatregelen op de voet.

Deze opleiding komt tot stand in samenwerking met ADMB Sociaal Bureau.

logo_ADMB_cmyk

Praktische gegevens en inschrijven

Aanvang 14u - Einde 17u

Deze opleiding is gratis voor elke horeca-ondernemer of starter.

Klik hieronder op de sessie die u wenst te volgen en schrijf u in.